Vlotte administratie, meer tijd voor uw patiŽnten 
Als arts kunt u beter geen tijd verliezen met het invoeren van patiŽntgegevens. De invoer van diagnoses in een EMD moet snel gaan en accuraat zijn. De patiŽnt die voor u zit verwacht een arts die communiceert, geen arts die achter het computerscherm worstelt met software. U heeft ook geen tijd (of zin) om een lange leertijd te doorlopen met het onder de knie krijgen van ingewikkelde software. 

Als een snelle en eenvoudige invoer van de gegevens belangrijk is voor u, als u op ieder ogenblik moet kunnen beschikken over uw EMD, dan bent u bij Mepas aan het juiste adres.

Technologie in dienst van de arts
Omdat de eerste vereiste voor een EMD gebruiksvriendelijkheid is Ė hoe minder u zich moet bekommeren om het programma, hoe meer tijd u heeft voor uw patiŽnten Ė hebben we Mepas voorzien van drie belangrijke technologieŽn: scripting, vrije categorisatie en episoderegistratie. 

De evolutie van Mepas wordt bepaald door de eisen van de artsen: een arts neemt actief deel aan de ontwikkeling van Mepas. Ook onze gebruikersgroep bepaalt mee het uitzicht en de functionaliteit van Mepas. 

 

Test de snelheid en het gebruiksgemak van Mepas. Vraag de evaluatie CD-ROM aan

Het belang van een goede backup strategie

 
© 2012 Domus Software Development. All rights reserved.